به گزارش قدس آنلاین، عباس علی آبادی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه احداث فاز دوم نیروگاه برق خرم آباد در بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران افزود: به لطف خدا کشور ما از حیث صنعت برق در وضعیت بسیار خوبی هم در تولید تجهیزات و هم در تولید برق قرار دارد.
وی با بیان اینکه استان لرستان از جمله استانهایی بود که نیروگاه برق نداشت و گیرنده برق بود گفت: از این پس به عنوان یک استان مولد، سهم قابل توجهی از نیاز برق خود را تامین میکند و در برخی مواقع میتواند صادر کند.
علی آبادی اضافه کرد: با احداث واحدهای جدید در استان لرستان، این استان به صادر کننده برق به شبکه سراسری تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه اگر منابع مالی تامین شود بخش دوم فاز نخست نیروگاه خرم آباد، به پیک تابستان سال آینده میرسد گفت: این یک اقدام جهادی است و امسال که سال جهش تولید است، ان شاءالله محقق خواهد شد.
علی آبادی با اشاره به اینکه باید از هم اکنون تا تابستان سال آینده، سه واحد جدید را در خرم آباد راه اندازی کنیم افزود: اقتصاد برق در کشور ما وضعیت خوشی ندارد، ما در کشور برق را به قیمت واقعی عرضه نمیکنیم چرا که سیاست کشور تامین برق برای مردم است و باید از سایر محلها جبران شود.
وی با بیان اینکه واحدهای بخار و گاز فاز دوم، در سال ۱۴۰۱ قابل بهره برداری خواهد بود گفت: لرستان هم اکنون تامین برق خود را تا ۳۲۰ مگاوات انجام میدهد و این عدد بزرگی است.
علی آبادی ادامه داد: لرستان هم اکنون در بسیاری از ایام، برق خود را تولید میکند و در برخی روزها نیز میتواند صادر کند ضمن اینکه در بعضی ساعات اوج مصرف، ممکن است گیرنده باشد و با احداث فاز دوم، صادر کننده هم خواهد شد.
وی با بیان اینکه صنعت برق مقدمه و مبداُ همه توسعه هاست گفت: با صنعت برق میشود توسعههای بعدی را در استان لرستان رقم زد.
علی آبادی با اشاره به منابع آبی خوب استان لرستان، افزود: این موضوع، این فرصت را به مردم این استان میدهد که در موقعیتی بهتر نسبت به گذشته برای ورود به یک شرایط صنعتی پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در صنعت برق سرمایه گذاری بسیار بزرگی صورت گرفته است گفت: سازمانی تشکیل شده که امروز با بزرگان این صنعت در دنیا رقابت میکند.
مدیرعامل مپنا با بیان اینکه تلاش میکنیم که در تعامل با دنیا عمل کنیم افزود: در اقتصاد این صنعت اگر مانعی وجود نداشته باشد، در بخش فنی آن مانعی نیست.
علی آبادی گفت: بیش از ۶۰ درصد نیروگاههای کشور را مپنا ساخته است و این نیروگاهها امروز در مدار تولید هستند.
وی با بیان اینکه مپنا در کشورهای دیگر نیز نیروگاه ساخته است افزود: در عمان، عراق، سوریه، اندونزی، پاکستان و نقاط مختلف دنیا، نیروگاه ساخته ایم.
مدیرعامل مپنا اضافه کرد: این نیروگاهها ایرانی هستند و پرچم جمهوری اسلامی بر فراز آنها به اهتزاز درآمده است.
وی با بیان اینکه در ساخت نیروگاه، ایران در میان پنج کشور نخست جهان است گفت: ما تنوعی از ماشین ها، انواع توربین، ژنراتور و سیستم کنترل را میسازیم و هیچ تجهیز نیروگاهی نیست که امروز نیازمند به آن باشیم و برای تامین آن با مشکل مواجه شویم ضمن اینکه تحریم هم هیچ مانعی به وجود نخواهد آورد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما